Blog | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

Blog

Pojištění nemovitosti a domácnosti
Pořízení vlastního bytu nebo rodinného domu patří mezi největší životní investice. Nepříjemné životní události, jako jsou požáry, povodně, vichřice nebo sesuvy půdy, za sebou zanechají obrovské škody. Správně zvolené pojištění vám finančně pomůže rychle navrátit vaše obydlí do původního stavu.
Nečekaný pokles inflace
V poslední době došlo v České republice k překvapivému vývoji inflace, kdy se tempo růstu cen snižuje rychleji, než bylo očekáváno. Jaký předpokládáme výhled a jak šikovně investovat v této době?
Nová pobočka e-Finance v Praze
Společnost e-Finance, a.s. je prestižní investiční skupinou s moravským původem, jež oznámila svůj vstup na pražský finanční trh otevřením nové pobočky v moderní budově City Empiria na Praze 4.
Velikonoce: Tradiční oslavy a lahodná jídla
Pokud si chcete užít tradiční velikonoční pokrmy, navštivte EFI Hostinec Osmec a využijete speciální velikonoční nabídku. Užijete si tak příjemnou sváteční hostinu v plné parádě, bez starostí a špinavého nádobí.
Březnové EFI NEWS 2024 s nádechem jara
Jarní tipy na výlety, velikonoční zvyky, recept na mazanec, co nového připravili sládci v EFI Pivovaru nebo kam investovat? Vše najdete v březnových v EFI NEWS!
EFI Pivovar připravuje další pivní speciál, NE IPU!
Pivo jako takové má dlouhou historii a v dnešní době je mnoho různých stylů piva, které přinášejí unikátní chutě a zážitky. Jedním z relativně nových a stále populárnějších stylů je New England IPA, neboli NEIPA
Zabíjačka v EFI Hostinci Osmec
V EFI Hostinci Osmec jsme si pro Vás připravili od 23.2 do 25.2.2024 víkend plný ZABÍJAČKOVÝCH SPECIALIT!
Významný pokles inflace v ČR
Lednová inflace klesla na 2,3 %, což předčilo očekávání finančních trhů a může vést k dalšímu výraznějšímu snižování úrokových sazeb.
Máte dotaz? Kontaktujte nás