Cestovní pojištění | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

Cestovní pojištění

První vydání EFI NEWS v roce 2024
V lednových EFI NEWS se např. dočtete, kam se vydat na jarní prázdniny, jaké jsou výhody saunování a kam do sauny zajít, jak zůstat v roce 2024 fit, proč je dobré si před cestou sjednat cestovní pojištění nebo jak a proč investovat do dluhopisů.
Pojištění storna zájezdu: Ochrana pro bezstarostné cestování
Pojištění storna zájezdu klíčovým prvkem pro každého, kdo chce mít klidnou mysl při plánování svých dovolených. V tomto článku se podíváme na to, co toto pojištění obvykle kryje, proč je výhodné ho sjednat a na co byste měli při výběru pamatovat.
Cestovní pojištění
Cestovní pojištění je klíčovým prvkem při plánování výletu do hor v zahraničí. Zde je přehled toho, co byste měli vzít v úvahu při sjednávání cestovního pojištění.
Důležitost cestovního pojištění na dovolené
Když se chystáte na dovolenou, může být lákavé podcenit význam cestovního pojištění. Nicméně existuje několik důvodů, proč by mělo být cestovní pojištění neodmyslitelnou součástí vašeho plánování dovolené.
Červencové EFI NEWS
V letním vydání EFI NEWS na vás čekají novinky ze Zámku Račice, článek o pojištění v létě, tipy kam investovat a proč, jak e-Finance podporuje mladé sportovce a spoustu dalších zajímavostí.
EFI NEWS skupiny e-Finance za červen
V tomto vydání najdete například možnosti kde investovat a proč, zajímavý článek o pojištění, tip na svatby na Zámku Račice, recept na luxusní nanuky či tip na výlet do levandulového ráje.
Pojištění storna zájezdu
Pojištění storna zájezdu lze sjednat ve dvou variantách, a to samostatně, nebo jako součást cestovního pojištění. Jaké jsou jejich benefity? V článku najdete odpovědi.
Máte dotaz? Kontaktujte nás