Cestovní pojištění na Kanárské ostrovy od AXA Assistance kryje i COVID-19 | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

Cestovní pojištění na Kanárské ostrovy od AXA Assistance kryje i COVID-19

Cestovní pojištění na Kanárské ostrovy od AXA Assistance nyní poskytuje pojistnou ochranu českým turistům i v případě onemocnění COVID-19. Toto pojištění je pro klienty zdarma a vztahuje se pouze na cesty do 30 dní. Turisté musí být na Kanárských ostrovech ubytováni v oficiálním ubytovacím zařízení. Sjednejte si cestovní pojištění online zde.

 

cestovní pojištění Kanárské ostrovy

 

 

I přesto, že je nyní Španělsko včetně Kanárských ostrovů označeno v seznamu vládního cestovního semaforu červeně, poskytuje nově AXA pojistné krytí i v případě onemocnění koronavirem v této destinaci. Dohodla se na tom skupina AXA se Španělskem.

Místní úřady na Kanárských ostrovech poskytují ve spolupráci se skupinou AXA českým turistům ubytovaným v oficiálním ubytovacím zařízení v případě onemocnění COVID-19 pojištění léčebných výloh v případě onemocnění až do limitu 4 000 eur (pozn. spoluúčast 100 eur), repatriaci do výše reálných nákladů a proplacení až 15denního prodloužení pobytu kvůli karanténě nařízené lékařem do limitu 5 000 eur. V případě onemocnění je potřeba kontaktovat prostřednictvím ubytovacího zařízení Canary Island Tourism Office. 

Pojistná smlouva mezi místními úřady na Kanárských ostrovech a skupinou AXA je platná do prosince 2020, poté se bude rozhodovat o jejím prodloužení.

 

Máte dotaz? Kontaktujte nás