Dlouhodobý pronájem apartmánů v Brně? Komplex eFi Palace je skvělou volbou | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

Dlouhodobý pronájem apartmánů v Brně? Komplex eFi Palace je skvělou volbou

Brněnský komplex eFi Palace v těsné blízkosti historického centra města poskytuje dlouhodobé ubytování hotelového typu v moderně vybavených apartmánech. K dispozici jsou studia 1+kk, prostorné apartmány 2+kk s obývacím pokojem a terasou nebo apartmány 3+kk s rozlohou až 140 m2. Součástí každého apartmánu je plně vybavený kuchyňský kout. Ubytovaným jsou k dispozici hotelové služby eFi Palace Hotelu a stylová restaurace Stará Tkalcovna.

Apartmán kuchyňka

V komplexu eFi Palace myslíme také na klienty, kteří chtějí v Brně strávit více než jen jednu nebo pár nocí. Apartmány provozujeme v hotelovém režimu, ale klienti si je také mohou dlouhodobě pronajmout na měsíc až jeden rok. V eFi Palace komplexu nabízíme ubytování v 87 vybavených apartmánech různých velikostí. V našem portfoliu najdete studia 1+kk s podlahovou plochou od 24 m2 stejně jako prostorné apartmány 2+kk o rozloze 100 m2 s obývacím pokojem a terasou nebo apartmány 3+kk s rozlohou až 140 m2. Všechny naše apartmány a studia mají plně vybavený kuchyňský kout, koupelnu se sprchovým koutem či vanou, komfortní postele v ložnici, smart TV a neomezené Wi-Fi připojení. Větší apartmány nabízejí také výhled z velké terasy či pohodlné sofa v obývacím pokoji.

Ubytovací jednotky v komplexu eFi Palace jsou řešeny tak, abychom mohli optimálně reagovat na sezónní trendy a na aktuální situaci na trhu v segmentu hotelnictví v Brně a v brněnském regionu. Podle potřeby tak upravujeme poměr počtu apartmánů a studií nabízených k dlouhodobému nájmu vůči počtu jednotek v hotelovém režimu.

Každému zájemci o dlouhodobé ubytování poskytujeme osobní přístup a snažíme se pro něj vždy vybrat apartmán, který nejlépe splní jeho požadavky. V současné době máme dlouhodobě pronajato 20 apartmánů. Předpokládáme, že tento počet se nyní zvýší, protože poptávka po tomto typu ubytování stále roste. Intenzivnější nabídkou dlouhodobých nájmů také reagujeme na aktuální opatření vlády ČR, v jehož důsledku dochází k útlumu příjezdů hostů ze zahraničí.

V eFi Palace Hotelu můžete využít nejen dlouhodobé či krátkodobé ubytování, ale i další služby ke zpříjemnění pobytu. Součástí areálu je stylová restaurace Stará Tkalcovna, kde hosté najdou pestrý výběr snídaní, obědů i večeří. Hotelovým hostům i dlouhodobě ubytovaným nájemníkům je nepřetržitě k dispozici hotelová recepce. Do nedalekého historického centra Brna a zpět do hotelu může hotelové hosty v odpoledních a večerních hodinách zdarma dovézt náš hotelový shuttle bus. V letním období potěší snad každého našeho hosta osvěžení ve venkovním bazénu s letním barem.

Komplex eFi Palace disponuje vlastním parkovištěm a umožňuje tak hotelovým hostům i dlouhodobým nájemníkům bezpečné parkování jejich automobilů či motocyklů.

Jsme rádi, že jsme komplex eFi Palace vybudovali tak, že nám díky flexibilitě a vybavení apartmánů poskytuje konkurenční výhodu ve srovnání s jinými brněnskými objekty vybudovanými jednoúčelově jako hotely.

Veronika Hanzelková,
obchodní ředitelka eFi Palace

 

Pohodlné postele pro Váš dokonalý odpočinek

Hotelový apartmán

 

Máte dotaz? Kontaktujte nás