eFi Hotel se rozrostl o další byty, v plánu je i konferenční sál | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

eFi Hotel se rozrostl o další byty, v plánu je i konferenční sál

Druhá fáze komplexu eFi Palace byla dokončena a zkolaudována v únoru 2015. Původní budova, rekonstruovaná v posledních letech se tak rozrostla na téměř dvojnásobek.

Jednalo se i druhou fázi výstavby, která následovala po rekonstrukci z roku 2013. Nyní byl komplex rozšířen o dalších 27 apartmánů.

V hotelu jsou k dispozici jednopokojové, dvoupokojové a dvoupokojové mezonetové apartmány s terasou. Jejich plošná výměra se pohybuje od 24 do 99 m2, vybavené a plně přizpůsobené provozu aparthotelu. Všechny jsou vybaveny moderním značkovým nábytkem. Mezi apartmány eFi Hotelu můžete nalézt také dva, které jsou speciálně uzpůsobeny pro osoby s omezenou pohyblivostí. Ty jsou připraveny od března tohoto roku.

V blízké budoucnosti bude k dispozici v areálu hotelu i konferenční sál. Ten bude koncipován tak, že dokáže s přehledem a pohodlně pojmout až na 80 lidí. eFi Hotelu tak vychází vstříc větším skupinám ubytovaných. Bude zde možné pořádat akce a konference a zájemci si nebudou muset rezervovat prostory v jiných částech Brna.

K dispozici je vlastní parkování v areálu komplexu eFi Palace, ve kterém je eFi Hotel umístěn. Parkování má kontrolovaný vjezd po celý den.

Hotel nabízí pravidelně i speciální tematické balíčky, kdy za zvýhodněnou cenu máte možnost získat řadu výhod. Sledujte pravidelně stránky hotelu www.efihotel.cz/pobytove-balicky, kde můžete nalézt aktuální balíčky s podrobnými údaji a dobou, kdy této nabídky můžete využít.

V celém hotelu je bezplatné připojení na Wi-Fi.

Restaurace Stará Tkalcovna, doplněná nově o salonek, je součástí komplexu eFi Palace. Její výhodou není pouze bezprostřední blízkost hotelu, ale také slevy, které v ní obdrží hosté hotelu díky zlaté kartě, kterou dostanou při zaregistrování.

Kromě stálého jídelního lístku a poledních meníček jsou v nabídce restaurace Stará Tkalcovna také snídaňová menu ve formě švédského stolu, ať už pro hosty hotelu, nebo pro širokou veřejnost.

Součástí nabídky restaurace Stará Tkalcovna jsou i akce, které se v jejích prostorách konají. Jedná se nejčastěji o akce čistě hudební, návštěvníci však již mohli navštívit i přehlídku malířského umění nebo si vyslechnout přednášku o cestování.

Nejnovější informace o Staré Tkalcovně naleznete na jejích stránkách www.stara-tkalcovna.cz.

Máte dotaz? Kontaktujte nás