Kooperativa nabízí pro sportovce i rodiny nové pojištění PROSPORTY | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

Kooperativa nabízí pro sportovce i rodiny nové pojištění PROSPORTY

kola7smallDo tradičních podzimních bojů o české řidiče přichází Kooperativa se zajímavou novinkou – pojištěním PROSPORTY.

Spadlo Vám někdy při nakládání kolo na střechu auta? A když už jste ho tam dostali, vjeli jste s ním do podzemní garáže? Ukradli někomu ze známých rakev i s lyžemi? To jsou všechno jistě velmi nepříjemné situace, které ale Kooperativa díky novému produktu PROSPORTY umí vyřešit. „Rekreační sporty, zejména cyklistika a lyžování, jsou v dnešní době skutečným fenoménem. Proto jsme se rozhodli připravit pojištění, které našim sportovně založeným klientům může ušetřit spoustu starostí,“ upozorňuje ředitel Úseku pojištění vozidel Václav Runštuk.

Toto doplňkové pojištění sportovní výbavy Kooperativa nabízí pro veškerá standardní osobní a užitková vozidla, i pro obytné automobily do 8 tun. „Předmětem pojištění jsou nejen kola, lyže, sportovní nářadí či výstroj jako přilby a obuv, ale také demontovatelné nosiče – zejména tzv. rakve – a to včetně upevňovacích prvků,“ upřesňuje Václav Runštuk.

Pojištění kryje riziko havárie, živlu i odcizení. U vozidla, kterým je sportovní výbava přepravována, kryje PROSPORTY i riziko poškození vnější části způsobené pádem sportovní výbavy při montáži či demontáži, nakládání či vykládání do/z vozidla nebo při jízdě vozidla.

A protože o peníze jde vždy až na prvním místě, doplňme, že roční limit pojistného plnění je 20 000 Kč–80 000 Kč, spoluúčast 10 %, min. 1 000 Kč a roční pojistné pro klienty Kooperativy, kteří získají automaticky slevu 60 %, se pohybuje od 444 Kč do 1 066 Kč. Nabídka Kooperativy tedy pro sportovně založené motoristy určitě stojí za zvážení, pojištění lze sjednat k povinnému ručení, havarijnímu pojištění nebo zcela samostatně.

Zdroj: text i obrázek – tisková zpráva pojišťovny Kooperativa

Máte dotaz? Kontaktujte nás