Naše optimálně rozložené investiční portfolio v  Jeseníkách | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

Naše optimálně rozložené investiční portfolio v  Jeseníkách

V nemovitostech, do kterých investujeme, se snažíme optimálně rozložit účel využití a najít správný poměr mezi stabilitou příjmů a sezónní ziskovostí. Po půldruhém roce od zahájení provozu v apartmánovém domě v Horní Lipové můžeme říci, že v Jeseníkách se nám tento záměr vydařil.

eFi ApartHotel

Koncem léta 2018 jsme dokončili a uvedli do provozu nový apartmánový dům v Horní Lipové v Jeseníkách. Pro objekt s 15 nadstandardně vybavenými čtyřlůžkovými apartmány jsme „za pochodu“ ladili jeho využití tak, abychom zabezpečili jak výnosný, ale turistickými sezónami omezený provoz v režimu rekreačního krátkodobého ubytování, tak ziskově o něco méně zajímavý, ale zato z hlediska pravidelných příjmů stabilní provoz formou dlouhodobých pronájmů.

Během uplynulých osmnácti měsíců jsme pečlivě analyzovali obsazenost, poptávku trhu, účinnost našich reklamních kampaní vedených různými komunikačními kanály a průběžně jsme na výsledky těchto analýz reagovali.

Po ukončení jedné letní a dvou zimních sezón můžeme spokojeně prohlásit, že u projektu EFI ApartHotel v Horní Lipové jsme dosáhli optimálního rozložení využití ubytovací kapacity. Deset apartmánů je pronajato dlouhodobě a v pěti apartmánech nabízíme rekreační pobyty.

Většina dlouhodobě ubytovaných nájemníků po prvním roce prodloužila smlouvy o dalších 12 měsíců. Turisté, kteří využívají objekt ke krátkodobým rekreačním pobytům, oceňují zejména vysoký komfort ubytování, čistotu objektu a malebnou okolní krajinu.

Dokladem je vysoké hodnocení od autentických hostů portálu Booking.com, kde se dlouhodobě těšíme známce 9,5. Z pochopitelných důvodů jsou nám ale milejší přímé rezervace, které lze objednat online na www.efiaparthotel.cz.

EFI ApartHotel si oblíbili také mnozí zaměstnanci našeho koncernu, kteří zde mají možnost rekreace za zvýhodněných podmínek.

Protože převážná část hostů EFI ApartHotelu je z tuzemska, ani aktuální omezení vyhlášená vládou ČR v souvislosti s onemocněním SARS-Covid 19 se provozu objektu a jeho výnosů zásadním způsobem nedotknou. Naopak, díky omezení možnosti cestovat do zahraničí, očekáváme v následujících měsících zvýšenou poptávku po krátkodobém ubytování ze strany tuzemských turistů.


Miroslav Pala,
zástupce GŘ e-Finance, a.s.

 

EFI ApartHotel – jeden z apartmánů

interiér

EFI ApartHotel - ideální místo pro Vaši relaxaci

balkón

Máte dotaz? Kontaktujte nás