Nová pobočka e-Finance v Praze | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 8:30-17 hod.

Nová pobočka e-Finance v Praze

Společnost e-Finance, a.s. je prestižní investiční skupinou s moravským původem, jež oznámila svůj vstup na pražský finanční trh otevřením nové pobočky v moderní budově City Empiria na Praze 4. Její rozhodnutí o otevření nové pobočky tak odráží pozitivní vývoj společnosti a rostoucí důvěru investorů. Tato expanze zvýší dostupnost finančních služeb a produktů pro místní a regionální klientelu.

Zajištěné dluhopisy: výnosná investice do budoucnosti

Jedním z hlavních produktů, kterými e-Finance a.s. oslovuje své klienty, jsou zajištěné dluhopisy. Klienti tak mohou získat přístup k dobré investiční možnosti, která jim poskytuje zabezpečení investice, což je pro mnohé investory klíčovým hlediskem při výběru finančních produktů.

Porovnání nabídek pojišťoven: komplexní ochrana pro klienty

Koncern e-Finance, a.s., nabízí také možnost sjednání všech druhů soukromého a podnikatelského pojištění prostřednictvím pojišťovací poradenské společnosti e-Finance Makléři, s.r.o. Tato společnost působí na pojistném trhu více než dvacet let. Cestovní pojištění, pojištění nemovitosti, povinné ručení, pojištění storna zájezdu, pojištění podnikatelů a další si můžete porovnat a uzavřít na pojišťovacím serveru Pojisteni.com. Vyberete si zde nejvhodnější pojištění při porovnání několika pojistitelů působících na trhu s pojistnými produkty.
Máte dotaz? Kontaktujte nás