Obliba pojištění psů roste | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

Obliba pojištění psů roste

Sjednané pojistky společností e-Finance Makléři, s.r.o. od počátku roku v oblasti pojištění psů ukazují, že lidem záleží na jejich psech a kvalitním ošetření.

Vzhledem k tomu, že věrný přítel člověka může trpět nemocemi a zraněními stejně často, jako člověk, se jedná o přirozenou volbu. Vždyť zatímco pro lidi platí za samozřejmost zdravotní pojištění, které je v České republice povinné a pomáhá pacientovi při překonávání zdravotních problémů mnoha různými způsoby, zvířata tuto výhodu nemají.

Je proto potřeba pečlivě jim z nabídky pojišťoven vybrat a sestavit takové pojištění, které by Vám a v důsledku i zvířeti vyhovovalo na míru.

V lednu zaznamenala společnost e-Finance Makléři nárůst sjednaných pojištění psů o 50 % oproti minulému měsíci. I v dlouhodobějším měřítku však došlo k nárůstu sjednaných pojistek. Svědčí to o tom, že pojištění psů vchází stále více do povědomí lidí.

Při zdravotních problémech se tedy psi plně spoléhají na své majitele. A ti si stále více uvědomují, že veterinární péče přirozeně není zadarmo. I nekomplikovaný úraz Vás může stát u odborníka desetitisíce, ocenění za složitější věci můžou vyšplhat do velmi vysokých částek.

Majitel je pak často nucen uvažovat mezi několika možnostmi. Jednou je svého psího přítele nechat ošetřit a těšit se z jeho přítomnosti další roky, ale zároveň se často zadlužit nebo přijít o velkou část svých úspor, ne-li všechny. Druhou možností je nechat zvíře trpět či dokonce utratit.

Nenechte se omezovat těmito možnostmi, pro velké množství situací je tu právě pojištění psů, které nabídne třetí cestu, umožní ošetření a Vám zapomenout po případném zaléčení zvířete, že nějaká zdravotní komplikace vůbec existovala. Pojištění psů si můžete sjednat on-line na www.pojisteni.com/pojisteni-psu.

Máte dotaz? Kontaktujte nás