Rozvoz chlazené pizzy po Brně a okolí, kousek Itálie u Vás doma | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

Rozvoz chlazené pizzy po Brně a okolí, kousek Itálie u Vás doma

Pizzu zná celý svět. Nejlepší je čerstvá přímo z pece a výborně chutná i ta naše chlazená, kterou si jednoduše připravíte u sebe doma.

chlazená pizza na dopečení

 

Věděli jste, že pizza patří mezi nejoblíbenější pokrmy světa? Pizzu netřeba představovat, ale málokdo ví, že pokud si chcete pizzu připravit doma, není nutné kupovat mraženou pizzu v supermarketu, která se stěží přiblíží tomu, čemu se dá opravdu říkat pizza.

Ve spolupráci s italskými kolegy jsme pro Vás připravili chlazenou pizzu, která je speciálně balená v ochranné atmosféře tak, aby ji bylo možné skladovat i dva týdny v lednici při zachování skvělé chuti a kvality. Objednat si ji můžete i s dovozem domů v rámci nabídky Pizza Brno rozvoz.

 

Naše těsto podle receptury ze Sardinie

těsto na pizzu

 

Těsto je speciálně připravováno tak, aby bylo po dopečení v troubě křupavé a pizza přitom zůstala vláčná a výtečné chuti. Receptura těsta je původem ze Sardinie od zkušených pizzařů, kteří na poli gastronomie působí více jak 40 let.

 

Chlazená pizza po dopečení v troubě, kterou můžete objednávat na eFiShop.cz

chlazená pizza na dopečení

 

V nabídce aktuálně naleznete 5 druhů pizz:

  • Pizza Margherita – rajčatová s mozzarellou a bazalkou
  • Pizza cotto e mozzarella – dušená šunka
  • Pizza salamino piccante – pikantní salámová
  • Pizza quattro formaggi – čtyři druhy sýrů
  • Pizza pancetta e cipolla – slaninová s cibulí

Objednat pizzu

 

V lednici vydrží minimálně 14 dní a je tedy vhodná ke skladování. Máte ji tak stále Vy, děti nebo blízcí při ruce a co víc, příprava je velice rychlá a jednoduchá. Troubu rozehřejete na 185 °C a pečete po dobu 4-5 minut. A je to! Říkáte si, že byste si třeba na pizzu dali něco navíc? Ideální je k tomu třeba právě pizza Margherita, na kterou si dle libosti můžete přidat suroviny z Vaší lednice. Ve chvilce se tak stanete hlavním protagonistou večera.

 

Mix chlazených pizz z trouby, objednávejte na eFiShop.cz

mix chlazených pizz

 

Vhodným doprovodem k pizze je dobré pivo, proto nesmí chybět pivo z řemeslného pivovaru EFI Pivovar, kde naleznete naše pivní speciály a také vyhlášenou EFI Desítku a EFI Dvanáctku.

Neváhejte a objednejte ještě dnes na webových stránkách www.efishop.cz nebo zákaznické lince 515 555 565. Pizza rozvoz Brno je dostupná po celém Brně a okolí, rozvoz pizzy a dalších produktů eFiShopu je zcela ZDARMA!

 

Kuchaře eFiShop.cz práce opravdu baví

kuchaři efishop.cz

 

Máte dotaz? Kontaktujte nás