Sjednejte si pojištění nemovitosti i domácnosti v jednom na Pojisteni.com | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 8:30-17 hod.

Sjednejte si pojištění nemovitosti i domácnosti v jednom na Pojisteni.com

Od povodní v roce 1997 se začal zvyšovat zájem o pojištění nemovitostí, ve kterém stále větší množství lidí začalo vidět velmi užitečnou pomoc v nečekaných situacích. Patříte-li ještě do zmenšujícího se procenta majitelů nepojištěných nemovitostí a domácností nebo chcete-li své pojištění změnit, pak je tu pro Vás komplexní pojištění majetku.

Nyní se Vám díky pojišťovacímu serveru www.pojisteni.com naskýtá příležitost sjednat si online obě tato pojištění najednou. Pojištění majetku na našich stránkách umožní z dvojnásobného sjednávání pojištění sjednání jediné. Pokud si chcete pojistit nově zakoupenou nemovitost i s vybavením nebo uvažujete o změně pojistné smlouvy, tohle je příležitost právě pro Vás.

Pojištění majetku sestává z obou částí, často pojišťovaných samostatně: pojištění nemovitosti a pojištění domácnosti. Pojištění nemovitosti je pojištěním, které chrání pouze samotnou budovu, případně budovy vedlejší včetně například plotů. Pojištění domácnosti chrání vybavení těchto budov.

Běžně je potřeba pojistit obě tyto složky zvlášť. Nedoporučuje se mít pojištěnou pouze nemovitost nebo pouze domácnost. V případě například povodně nebo záplavy pak dostanete od pojišťovny finanční výpomoc pro opravení domu, ale dům bude stěží obyvatelný, jelikož Vám pojišťovna neposkytne kompenzaci za poničené postele, skříně a další zařízení bytu – to je potřeba sjednat zvlášť jako pojištění domácnosti. Naopak při samostatném pojištění domácnosti bez pojištění nemovitosti získáte peníze za poškození vybavení, ale z čeho opravíte nemovitost, už s pojišťovnou řešit nemůžete.

Je tedy třeba sjednat obojí. Roční pojistné nebývá vysoké, ve srovnání s cenou pojišťovaného majetku, který může být poškozen, je dokonce velice nízké.

Předměty pojištění nemovitosti můžeme rozdělit na hlavní budovy a vedlejší stavby mimo půdorys hlavní budovy. Pojistit si můžete rodinný dům, byt, chatu, chalupu i samostatnou garáž. Pojistná částka je určena jako náklady na opětovné vybudování stavby bez vnitřního vybavení. Vedlejší budovou může být garáž, bazén, hospodářská budova nebo oplocení. Dobrou zprávou pro ty, co budovu teprve staví, je, že i budovy ve výstavbě lze pojistit, pokud má platné stavební povolení nebo ohlášení stavebních prací. Po dobu výstavby budov k trvalému bydlení, nejdéle však 1 rok od počátku pojištění, platí zvýhodněná sazba pojištění.

Možností je také připojistit si povodeň. Ochránit svoji nemovitost, ale i domácnost před živly je základ.

Pojištění domácnosti umožňuje finančně chránit veškeré zařízení domácnosti. Příkladem můžou být: nábytek, bytové textilie, elektronika, bílá technika, spotřební elektronika a další zařízení domácnosti, zařízení kuchyně, nádobí nebo zahradní nářadí. Dále také věci osobní potřeby osob bydlících v domácnosti, cennosti, umělecká díla, starožitnosti a sbírky.

Součástí Vašeho pojištění by mělo být i pojištění odpovědnosti, jehož absence u pojištění majetku překvapila ve svých důsledcích nejednoho pojištěného.

Na www.pojisteni.com/pojisteni-majetku můžete sjednat pojištění majetku on-line. Budete moci porovnat nabídky a možnosti pojišťoven, včetně jednotlivých připojištění a přehledně srovnat pojistné spočítané podle Vašich voleb. Od samotného sjednání Vás poté dělí už jen několik dalších kliknutí.

Díky této možnosti tak máte příležitost sjednat si komplexní pojištění Vašeho domova během několika minut, přehledně a v jedné smlouvě. Tým našich pojišťovacích poradců je Vám připraven poradit na tel. 515 555 555.

Máte dotaz? Kontaktujte nás