Trvanlivé jídlo pro rodiny, seniory, studenty či jednotlivce | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 8:30-17 hod.

Trvanlivé jídlo pro rodiny, seniory, studenty či jednotlivce

Trefit se do chuti každému není zrovna jednoduchý úkol, proto náš online obchod eFiShop.cz nabízí stovky produktů, ze kterého si vybere úplně každý. Je jedno, jestli jste maminka na mateřskéseniorstudent nebo jen jednotlivec, kterému se nechce vařit. Jídlo, které pro Vás připravují kuchaři z našich restaurantů Stará Tkalcovna a TEFITI uspokojí úplně každého.

Naše produkty jsou vhodné pro rodiny s dětmi, kde každodenní vaření zabere spoustu času. Děti si naši chlazenou pizzu, těstoviny s omáčkami z naší produkce bez éček oblíbí jedna báseň.
Také studenti, kterým se moc vařit nechce a nemají čas trápit se s vařením přijde vhod právě eFiShop – stačí telefon a připojení k internetu, objednávka je za pár minut vyřízená.

Senioři si naši službu velice pochvalují, protože můžou zůstat v pohodlí svého domova, nemusí chodit do obchodů a vynakládat své síly na vaření a riskovat zdraví v době koronavirové. Nelamte si hlavu ani tím, že Váši blízcí ze starší generace nepoužívají chytrý telefon nebo počítač, stačí jen zvednout telefon a informovat se o nabídce na infolince 515 555 565, zadat objednávku a už jen počkat na doručení kurýrem. Rozvoz jídla po Brně a okolí zajišťují naši kurýři.

eFiShop - taška


Přenechejte tyto starosti nám a vyberte si z hotových jídel české tradiční a zahraniční kuchyně, které stačí jen ohřát v rendlíku nebo mikrovlnné troubě. Oběd nebo večeře máte na stole za pár minut, objednávat můžete klidně na celý týden dopředu!

Víte o někom kdo by naše služby rád využil? Jste to Vy, ale může to být i někdo z Vašich známých, rodiny nebo přátel. Jsme eFiShop.cz – online obchod s jídlem a pitím s donáškou zdarma po Brně a okolí do 25km!

Máte dotaz? Kontaktujte nás