Vánoce a Silvestr bez starostí díky eFiShopu! | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 8:30-17 hod.

Vánoce a Silvestr bez starostí díky eFiShopu!

Stejně jako loni jsme si i letos pro vás připravili vánoční a silvestrovskou nabídku, abyste si mohli užít poklidné Vánoce nebo Silvestra s čistou kuchyní a bez práce! Naše nabídka je široká a potěší jak vyznavače tradic, tak i mlsné jazýčky! Kromě tradičního smaženého kapra s bramborovým salátem či kapří polévky máme pro vás např. i filet z lososa, tmavou tresku nebo řízek! Kdo rád experimentuje, může si objednat šneky po burgundsku – opravdovou delikatesu!

 

Po našem vánočním cukroví se rychle zaprášilo, ale stále můžete objednat naše vynikající vláčné vánočky a k nim přihodit třeba lahev EFI Vaječňáku, který navodí tu pravou vánoční atmosféru.

A jestli vám chybí poslední dárečky, podívejte se na naši nabídku dárkových voucherů nebo na naše dárková balení vín či řemeslných piv z našeho EFI Pivovaru!

 

Pokud chystáte oslavu na příchod Nového roku, s radostí Vám připravíme kanapky či chlebíčky – stačí si jen vybrat! Anebo pokud se chystáte do víru velkoměsta, v našem EFI Hostinci máme ještě pár volných míst, kde si můžete objednat Silvestrovské pětichodové degustační menu!

 

Za celý tým eFiShopu a tým kuchařů z EFI Hostince vám přejeme krásné a poklidné svátky!

 

[foogallery id="9851"]

Máte dotaz? Kontaktujte nás