Zlatá Koruna: mezi pojišťovnami nadále kraluje Kooperativa | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

Zlatá Koruna: mezi pojišťovnami nadále kraluje Kooperativa

Kooperativa v letošním, již třináctém ročníku prestižní ankety Zlatá koruna, naprosto ovládla kategorie Pojištění pro podnikatele a Neživotní pojištění. Stříbrnou korunu Kooperativa navíc získala v kategorii Životní pojištění. Výsledky v úterý večer slavnostně vyhlásili organizátoři ankety v TOP HOTELu Praha.  

V kategorii Pojištění pro podnikatele již poosmé obhájilo prvenství pojištění malých a středních podnikatelů TREND. TREND se tak stal nejúspěšnějším produktem v celé historii Zlaté koruny. Druhé místo v této kategorii obsadilo pojištění pro živnostníky START PLUS a třetí místo Komplexní pojištění flotil. Neživotnímu pojištění dominovalo Cestovní pojištění KOLUMBUS, stříbrnou korunu získalo Komplexní pojištění vozidla NAMÍRU  - pojištění odpovědnosti z provozu vozidla  a bronzovou korunu Komplexní pojištění vozidla NAMÍRU  - havarijní pojištění. Historický úspěch Kooperativy ve Zlaté koruně završilo stříbro produktu PERSPEKTIVA v kategorii Životní pojištění. 

Já si všech těchto ocenění samozřejmě velmi vážím. Jednak proto, že o nich rozhoduje skutečně široké spektrum odborníků a také proto, že každý den vidím, jak je na českém pojistném trhu náročné uspět. Konkurence je skutečně tvrdá a o to více těší, že naše služby jsou takto dobře vnímány. Co považuji za nejdůležitější v případě pojišťovny a jejích produktů je faktor dlouhodobé kvality – nestačí, abychom měli a nabízeli dobré, srozumitelné a účelné produkty jeden rok, ale každý rok,“ ocenil výsledky Martin Diviš, generální ředitel a předseda představenstva pojišťovny Kooperativa.  

Soutěž Zlatá koruna již třináct let oceňuje nejlepší finanční produkty roku na českém trhu. Od roku 2003 se jí zúčastňují všechny významné banky, pojišťovny, leasingové, investiční a další finanční společnosti. Přes 330 finančních odborníků ve Finanční akademii vybírá z jejich nabídek v jednotlivých kategoriích nejlepší produkty. Letošního ročníku se zúčastnilo 216 produktů ze 77 finančních společností.  

 

zdroj: tisková zpráva Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group 

Máte dotaz? Kontaktujte nás