Znáte skutečnou hodnotu vašeho majetku? | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

Znáte skutečnou hodnotu vašeho majetku?

Za poslední dva roky enormně vzrostly ceny nemovitostí. Pokud máte svoji nemovitost a Váš majetek pojištěn, kdy jste provedli aktualizaci smlouvy? Nejste náhodou podpojištění?

 

Majitelé nemovitostí mají majetek pojištěný, ale mohou se dostat do situace, kdy jim nenadálá událost jejich nemovitost natolik poškodí, že peníze z pojistky škodu nepokryjí. Na vině je tzv. podpojištění, tedy stav, kdy je nemovitost pojištěna na nižší částku, než je její skutečná hodnota.

 

V průběhu trvání smlouvy dochází ke zvýšení hodnoty majetku nad úroveň hodnoty uvedené v pojistné smlouvě. Za poslední čtyři roky stoupla hodnota bytů i domů minimálně na dvojnásobek.

Vyhnout se podpojištění je možné pravidelnou aktualizací pojistné smlouvy. Doporučujeme ji aktualizovat každé čtyři roky.

 

Neváhejte se proto obrátit na naše experty z e-Finance Makléři, kteří vám pohodlně a na jednom místě zaktualizují pojistnou smlouvu u všech pojišťoven. Díky tomu bude navýšení pojistného minimální a hlavně bude Váš majetek ochráněn před případným krácením pojistného plnění.

 

Neváhejte nás kontaktovat na tel.č. 515 555 555, na www.pojisteni.com anebo kontaktujte přímo naše makléře, kteří mají na starost pojištění privátního majetku.

Máte dotaz? Kontaktujte nás