Cestovní pojištění | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 8:30-17 hod.

Cestovní pojištění

Cestovní pojištění je klíčovým prvkem při plánování výletu do hor v zahraničí. Zde je přehled toho, co byste měli vzít v úvahu při sjednávání cestovního pojištění.

 

Léčebné náklady a asistence:

Cestovní pojištění by mělo pokrýt léčebné náklady včetně záchranné služby a transportu do nemocnice. Hory mohou být nevyzpytatelné, a je důležité být připraven na případné zranění nebo nemoc.

Storno a přerušení cesty:

Zajistěte si, aby vaše pojištění krylo náklady spojené se stornováním cesty nebo jejím přerušením z důvodu nepředvídaných událostí, jako jsou závažné nemoci nebo nečekané události doma i v destinaci.

Havárie s vlastním vozidlem:

Pokud plánujete cestovat vlastním vozidlem, zkontrolujte, zda pojištění zahrnuje havárie a škody na automobilu v zahraničí.

Pojištění zavazadel:

Ujistěte se, že máte pokrytí na ztrátu nebo poškození zavazadel. Při horských dobrodružstvích může být vybavení náchylnější k poškození.

Sportovní aktivity:

Zkontrolujte, zda pojištění pokrývá rizikové aktivity, jako jsou horské túry, lyžování nebo horolezectví. Některá pojištění vyžadují příplatky pro extrémní sporty.

Ztráta dokladů a osobních věcí:

Ujistěte se, že máte krytí na ztrátu pasu, dokladů a osobních věcí. V horském prostředí je snadné něco ztratit, a pojištění může pomoci minimalizovat stres.

 

Sjednání cestovního pojištění je investicí do bezpečné a klidné dovolené. Odborníci z www.pojisteni.com vám pomohou vybrat pojištění dle vašich potřeb, abyste mohli plně vychutnat své dobrodružství na horách.

Neváhejte a porovnejte na www.pojisteni.com

Máte dotaz? Kontaktujte nás