Cestovní pojištění od AXA Assistance bodovalo v soutěži Zlatá koruna | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

Cestovní pojištění od AXA Assistance bodovalo v soutěži Zlatá koruna

Cestovní pojištění AXA zabodovalo v soutěži finančních produktů Zlatá koruna 2020. V podkategorii Cestovní pojištění obsadila AXA 1. místo a zvítězila v silné konkurenci 17 produktů od 13 největších bank a pojišťoven v Česku. Cestovní pojištění od AXY si mohou čeští cestovatelé sjednat online na stránkách Pojisteni.com.

cestovní pojištění

Češi cestovní pojištění z dílny AXA Assistance dobře znají a s oblibou si ho sjednávají zejména při cestách do zahraničí. V nabídce jsou tři varianty pojištění: Excelent, Komfort a Reference. Nejvyšší pojistné krytí poskytuje varianta Excelent, která obsahuje pojištění léčebných výloh až do výše 500 milionů korun, pojištění asistenčních služeb, právní ochrany, úrazové pojištění, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění zavazadel, cestování letadlem a domácích mazlíčků. Samostatně si lze připojistit například rizikové sporty, autoasistenci na cestách, pojištění půjčeného vozidla či speciální pojištění Drink povolen.  

SJEDNAT POJIŠTĚNÍ: Cestovní pojištění do zahraničí si sjednáte jednoduše online ZDE

Letos připravila společnost pod názvem AXA Domestic také speciální cestovní pojištění na dovolenou v České republice. Toto pojištění ve variantách START A KOMPLEX je určeno pro rodiny, které tráví letošní letní dovolenou v tuzemsku.

Cestovní pojištění ve variantě KOMPLEX kryje až 11 rizik. Toto pojištění ocení zejména rodiny, které tráví dovolenou aktivně. Například cyklisté mají v rámci pojištění k dispozici cykloasistenci. V případě defektu se za nimi zdarma vypraví pomoc a pokusí se během půlhodiny píchnutou duši opravit. Cyklisté mají také nárok na přepravu nepojízdného kola a sebe do servisu či místa pobytu. Cestovní pojištění Domestic nabízí spoustu dalších výhod, například moto asistenci nebo připojištění storna zájezdu. Podrobně se tomuto pojištění věnujeme v článku Cestovní pojištění na dovolenou v České republice.

Cestovní pojištění na dovolenou v ČR si sjednáte online ZDE.

Máte dotaz? Kontaktujte nás