Zámek Račice u Vyškova | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 8:30-17 hod.

Zámek Račice u Vyškova

První vydání EFI NEWS v roce 2024
V lednových EFI NEWS se např. dočtete, kam se vydat na jarní prázdniny, jaké jsou výhody saunování a kam do sauny zajít, jak zůstat v roce 2024 fit, proč je dobré si před cestou sjednat cestovní pojištění nebo jak a proč investovat do dluhopisů.
Wellness na Zámku Račice v Račicích- Pístovicích
Hledáte místo, kde si můžete odpočinout od každodenního shonu a stresu? Chcete si dopřát relaxaci pro tělo i duši v krásném novém prostředí? Pak je pro vás ideálním tipem naše wellness v Podzámčí Zámku Račice nedaleko Brna.
EFI NEWS prosinec 2023
V prosincových EFI NEWS najdete skvělé tipy na dárky, recept na dokonalý vaječňák, kde uspořádat perfektní vánoční či silvestrovský večírek, jakou vánoční novinku má pro vás EFI Pivovar, ale i na co dobrého si můžete zajít na Štědrý den či Silvestra do EFI Hostince Osmec.
Nová fasáda na Zámku Račice
Po letní sezóně jsme se pustili do zbývajících oprav fasády Zámku Račice. Jedná se o nedokončené plochy jihovýchodní fasády a štítových stěn v jihozápadním směru. Souběžně probíhá i oprava balkonů a pískovcových balustrád.
Svatomartinská husa v EFI Hostincích v Brně
Každoročně oblíbená Svatomartinská husa se nezadržitelně blíží a již nyní si můžete rezervovat svůj stůl v našich EFI Hostincích v Brně a na Zámku Račice, protože poptávka po naší husičce je obrovská. V nabídce nechybí ani Svatomartinská vína!
Podzimní EFI NEWS
V podzimním čísle najdete například zajímavý článek o úrazovém pojištění, kam investovat a proč, kde uspořádat firemní večírek, rodinnou oslavu či svatbu, co je nového v EFI Hostinci Osmec atd.
Máte dotaz? Kontaktujte nás