Restaurace | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 9-18 hod.

Restaurace

Zabíjačka v EFI Hostinci Osmec
V EFI Hostinci Osmec jsme si pro Vás připravili od 23.2 do 25.2.2024 víkend plný ZABÍJAČKOVÝCH SPECIALIT!
Investiční Bulletin společnosti e-Finance za 3.Q 2023
Již nyní si můžete přečíst investiční bulletin za 3.Q roku 2023 společnosti e-Finance, ve kterém Vám přinášíme nejnovější aktuality z oblastí našich investic, staveb a dalších aktivit.
Svatomartinská husa v EFI Hostincích v Brně
Každoročně oblíbená Svatomartinská husa se nezadržitelně blíží a již nyní si můžete rezervovat svůj stůl v našich EFI Hostincích v Brně a na Zámku Račice, protože poptávka po naší husičce je obrovská. V nabídce nechybí ani Svatomartinská vína!
Investiční Bulletin e-Finance za 2.Q 2023
Nový Investiční Bulletin za 2.Q. 2023 Vám přináší nejnovější aktuality z oblastí našich investic, staveb a dalších aktivit, ale také zajímavé články, např. o tendencích vývoje cen nemovitostí, proč investovat dluhopisů nebo proč e-Finance založila novou akciovou společnost EFI Hotels & Properties, a.s.
Chřestový týden v EFI Hostinci Osmec
Rádi bychom vás pozvali do EFI Hostince Osmec na náměstí 28. října na náš chřestový týden, který probíhá od 15. do 21. května. Věříme, že si u nás přijdou na své nejen milovníci zdravého jídla, ale i ti, kteří hledají nové a zajímavé chuťové zážitky.
EFI HOSTINEC OSMEC představuje nový a la carte!
S nadcházejícím krásným počasím se tým kuchařů v čele s Honzou Malinkou rozhodli o změnu jídelního lístku. Jak je ostatně naším zvykem, podstatnou roli ve změně hraje nejen roční období, ale i lokálnost a sezónnost potravin.
Máte dotaz? Kontaktujte nás