Pro investory | Pojisteni.com
Menu
515 555 555
Po-Pá 8:30-17 hod.

Pro investory

Investiční Bulletin za 1.Q roku 2024
Již nyní si můžete přečíst investiční bulletin za 1.Q roku 2024 společnosti e-Finance, ve kterém Vám přinášíme nejnovější aktuality z oblastí našich investic, staveb a dalších aktivit.
Bronzový úspěch e-Finance Sport Teamu na Liptov Ride 2024
Extrémní sportovní události lákají dobrodružné duchy z celého světa a jednou z nich je i Liptov Ride, který se konal v sobotu 13. dubna 2024. Mezi 88 statečnými týmy se také utkala skvělá parta z e-Finance Sport Teamu, která si odvezla domů cenný bronzový kov.
Dubnové EFI NEWS 2024
Již nyní si můžete přečíst dubnové vydání zpravodaje EFI NEWS společnosti e-Finance mapující novinky napříč touto investiční skupinou.
Nečekaný pokles inflace
V poslední době došlo v České republice k překvapivému vývoji inflace, kdy se tempo růstu cen snižuje rychleji, než bylo očekáváno. Jaký předpokládáme výhled a jak šikovně investovat v této době?
Nová pobočka e-Finance v Praze
Společnost e-Finance, a.s. je prestižní investiční skupinou s moravským původem, jež oznámila svůj vstup na pražský finanční trh otevřením nové pobočky v moderní budově City Empiria na Praze 4.
Březnové EFI NEWS 2024 s nádechem jara
Jarní tipy na výlety, velikonoční zvyky, recept na mazanec, co nového připravili sládci v EFI Pivovaru nebo kam investovat? Vše najdete v březnových v EFI NEWS!
Významný pokles inflace v ČR
Lednová inflace klesla na 2,3 %, což předčilo očekávání finančních trhů a může vést k dalšímu výraznějšímu snižování úrokových sazeb.
Máte dotaz? Kontaktujte nás